Naar het overzicht
Beschrijving Accessoires Technische gegevens

Het TOBI KayserBett biedt zeer actieve en auto-agressieve kinderen een beschermende plek om te slapen en zich terug te trekken.

Voor wie is TOBI geschikt?

Ons TOBI-model is speciaal ontworpen voor zeer actieve en auto-agressieve kinderen. Deze kinderen hebben een veilige plek nodig om zichzelf en hun omgeving te beschermen. Onze KayserBett TOBI biedt juist deze kinderen een plek om zich terug te trekken.
Het bed bestaat uit een stevig houten frame waarin een net is gehangen. In dit elastische net kunnen kinderen zich volledig fysiek inspannen en daarna weer tot rust komen. Het net absorbeert de kracht van de stoten en trappen - alle impact wordt dus opgevangen. Je kunt snel zien hoe de kinderen weer ontspannen. Vergeleken met bedden waarin kinderen direct contact hebben met hout of acrylglas, voorkomt het net in het bed hard materiaalcontact.
Alle naar binnen gerichte massief houten delen zijn extra opgevuld, zodat er zelfs in extreme gevallen geen risico op letsel bestaat.

Montage

Het massief beuken frame wordt in elkaar gezet en het net wordt bevestigd. Het fijnmazige net is bijna transparant van binnen naar buiten. Het bed heeft altijd een constante binnenhoogte van 180 cm. Dit geeft kinderen genoeg ruimte om rechtop in bed te staan.
Het net, dat ook brandvertragend is, betekent dat het bed niet alleen een plek is om stoom af te blazen, maar ook een heel gezellige, tentachtige sfeer heeft. Dit betekent dat onze TOBI ook snel het centrum voor avonturen kan worden.

  • Verkrijgbaar in de netkleuren wit, zandbeige of antraciet
  • Bijzonder geschikt voor zeer actieve en auto-agressieve kinderen
  • Geen zelfbeschadiging mogelijk

Speciale afmetingen

  • Totale hoogte kan niet worden gewijzigd
  • Standaardlengte 200 cm, op aanvraag optioneel verkrijgbaar van 190 cm tot 220 cm in stappen van 10 cm
  • Standaardbreedte 100 cm, optioneel op aanvraag van 110 cm tot 140 cm in stappen van 10 cm


Stuur ons uw aanvraag per e-mail.

NET EN BEKLEDING

De KayserBett TOBI heeft een zeer elastisch net zodat kinderen volledig fysiek actief kunnen zijn. Het net is verkrijgbaar in de kleuren wit, zandbeige of antraciet. Alle kleuren zijn zeer transparant en je hebt een goed zicht van binnenuit. We kiezen de kleur van de bekleding passend bij het gewenste net.

Alle naar binnen gerichte delen van massief hout zijn extra gepolsterd, zodat er zelfs in extreme gevallen geen risico op letsel bestaat.

De volgende kleuren (net/vulling) zijn beschikbaar:

Technische gegevens

TOBI
Binnenafmetingen 200 x 100 cm
Buitenafmetingen 241 x 116 cm
Totale hoogte 219 cm
Instaphoogte bovenkant matras
incl. 15 cm matras
18 cm
TOBI VARIANT
Interne afmetingen
selecteerbaar in stappen van 10 cm
190 - 220 x 100 - 140 cm
Buitenafmetingen Binnenafmetingen plus 41 cm x plus 16 cm
Totale hoogte 219 cm
Instaphoogte bovenkant matras
incl. 15 cm matras
18 cm