Er bestaat niet zoiets als een enkel KayserBett –

elk van onze verpleegbedden is net zo individueel als het verhaal van de persoon die er in slaapt.

Een bijzonder lage instap, een bekleed interieur, gemotoriseerde verstelbaarheid van het ligvlak, hoge zijhekken of een externe deurbeveiliging - het zijn slechts enkele voorbeelden die snel duidelijk maken dat aan de eisen voor een bed voor mensen met een handicap niet vanzelfsprekend door één bed wordt voldaan. Met onze KayserBetten hebben wij ons tot doel gesteld om voor elk persoonlijk verhaal het bed te maken dat recht doet aan de persoon die het gebruikt.

KayserBett

TIMMY

TIMMY is het ideale verpleegbed voor kinderen die intensieve zorg nodig hebben. Dankzij de verlaagbare spijlen is het ook geschikt als therapiebed.

Meer over TIMMY

KayserBett

IDA / EMMA 1

De IDA & EMMA 1 kinderverpleegbedden zijn ontworpen voor kinderen en jongeren met verschillende handicaps. Ze hebben een ruime bodemvrijheid.

Meer over IDA / EMMA 1

KayserBett

EMMA 2

Dankzij de verlaagbare spijlen en de ergonomische hoogteverstelling, is ideale verzorging mogelijk met het kinderverpleegbed EMMA 2.

Meer over EMMA 2

KayserBett

OLAF

Voor kinderen met een uitgesproken motoriek: De OLAF overtuigt als kinderverpleegbed met lage instap en zeer ruime hoogteverstelling.

Meer over OLAF

KayserBett

HANNAH

HANNAH creëert een veilige plek voor zeer actieve kinderen – met een rails tot 170 cm hoog is HANNAH het hoogste van onze kinderverpleegbedden.

Meer over HANNAH

KayserBett

LOTTE

LOTTE is een bed voor kinderen van gehandicapte ouders, die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. p>

Meer over LOTTE
Kayserbetten adviesteam
IEDER BED VERTELT EEN VERHAAL

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt - onze afdeling voor op maat gemaakte producten is toegewijd aan het bouwen van een verpleegbed dat aan uw individuele behoeften voldoet.

Vanaf het moment dat wij begonnen met de productie van kinderverpleegbedden, is het altijd ons doel geweest om elk kind met een beperking individueel van het juiste speciale bed te kunnen voorzien.

Meisje met Emma kinderverpleegbed

Kwaliteit en veiligheid

Als fabrikant van medische hulpmiddelen produceren wij onze kinderverpleegbedden volgens de basisveiligheidseisen voor medische hulpmiddelen.