Verpleegbedden voor kinderen

Sinds vele jaren hebben wij ons bij KayserBetten toegelegd op verpleegbedden voor kinderen en jonge volwassenen. Daarbij zijn wij voortdurend bezig ons assortiment te ontwikkelen, want elk bed moet uiteindelijk bij de behoeften van het kind passen. Wij luisteren naar uw wensen en eisen. Bij alle modellen staan veiligheid, kwaliteit en perfecte functionaliteit centraal met het oog op therapeutische en ergonomische eisen. Dankzij een individueel design voelen patiënten zich goed in onze producten: U bepaalt de kleur, de bekleding en de accessoires!

Laat u inspireren door onze kinderverpleegbedden, reisbedden, verschoontafels, therapiebedden en bedden voor jonge en volwassen Huntington-patiënten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op - we verheugen ons op uw verzoek!


Mädchen und Teddy vor Kinderpflegebett Emma

Kinderverpleegbedden

Er bestaat niet zoiets als een enkel KayserBett - elk van onze verpleegbedden is net zo individueel als het verhaal van de persoon die er in slaapt.

KayserBett TOBI

KayserBett TOBI

Het KayserBett TOBI biedt zeer actieve en auto-agressieve kinderen een beschermende plek om te slapen en zich terug te trekken.

Kayserbetten adviesteam

Op maat gemaakt

Elk bed vertelt een verhaal.
Op maat gemaakt volgens uw specificaties - onze speciale constructieafdeling zorgt ervoor dat uw KayserBett individueel aan uw behoeften wordt aangepast.

Reisebett Nils

Reisbedden

U kunt niet alleen thuis van de voordelen van KayserBetten profiteren. Maak kennis met onze reisgezellen BENNY en NILS.

Verschoontafel met onderkast

Verschoontafels en therapiebedden

Wij bieden ook individuele oplossingen voor therapie of luierverschoning - zowel voor gebruik in instellingen als voor privégebruik.

Huntington Emma natuurlijk

Huntington-bedden

Profiteer van onze meer dan 40 jaar ervaring. Met onze Huntington bedden bieden we je een geavanceerd hulpmiddel voor jonge en volwassen Huntington patiënten dat aan alle zorgbehoeften voldoet.