Kinderpflegebett mit Abpolsterung Mutter mit Kind

Bekleding

Verschillende bekleding voor verschillende behoeften: U bepaalt de hoogte, de kleur, het type bevestiging en het materiaal.

Bekleding van het kinderbed kan uw kind effectief beschermen tegen verwondingen in geval van ongecontroleerde motorische activiteit. U kunt kiezen of u bekleding wilt op uw bed.

Materiaal

Of alle vier de bedzijden of alleen afzonderlijke segmenten zijn bekleed, in verschillende hoogtes en kleuren: U bepaalt het materiaal op basis van uw individuele wensen. Zodat uw kind optimaal tegen zelfverwonding beschermd blijft.

Kinderpflegebetten Polster Übersicht


Bevestiging

De bekleding wordt met klittenband bevestigd en kan worden verwijderd. Voor een permanente bevestiging kan de bekleding op een plaat worden gemonteerd en stevig aan het bed worden vastgeschroefd. In dat geval wordt een stevige plaat (15 mm) en Polylam (15 mm) met bekleding van imitatieleer gebruikt.

Materiaal

Als bekledingsmateriaal gebruiken wij Polylam (28 mm) met een zweet- en speekselbestendige hoes van imitatieleer met rits, slijtvast rugzak-nylon "NEVO" of het bijzonder robuuste vrachtwagendekzeil.

Soorten bekleding

Met of zonder raam, al dan niet over de randen: er zijn verschillende mogelijkheden voor de vorm van de bekleding. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste variant en kunnen u ook adviseren met betrekking tot de ventilatie.

Kinderpflegebett Hannah 98 natur und mittlere Polster

Hannah met bekleding

Veel kinderen hebben vanwege hun medische toestand bekleding nodig om zichzelf te beschermen. De bekleding moet ook speciaal aan uw kind worden aangepast. Wij bieden verschillende ontwerpmogelijkheden. Ontwerp de hoogte van de bekleding, vertel ons welk materiaal het beste is voor uw kind en kies op de volgende pagina uw favoriete kleur voor de bekleding. Wij helpen u ook graag met de dikte van het materiaal of het materiaal voor de opvulling.

Kinderpflegebett Olaf 135 natur mit Polster und großen Fenstern

Venster- en deurpanelen

Een andere optie is kussens met ramen in het deurgedeelte. Hierdoor is oogcontact met het kind mogelijk. De ramen zijn gemaakt van Makrolon en acrylglas. Als u kiest voor een kussen met ramen, raden wij aan het kussen op een vaste plaat te bevestigen in plaats van klittenband te gebruiken.

Kinderpflegebett Timmy 1 natur mit Polster vorne unten

Verlaagbare spijlen

Om de spijlen te laten zakken, moet de bekleding van de betreffende spijlen worden verwijderd. Om het ligvlak te verstellen, kunnen de kussens op het bed blijven liggen.

Kinderpflegebett Emma natur mit Polster und geschlossen

Bekleding met overlappende randen

Onze bekleding met overlappende randen beschermt patiënten die zich zouden kunnen verwonden in geval van het ongecontroleerd tegen de rand van het bed stoten.

Kleur design bekleding

Voor de bekleding, kies eerst het materiaal, dan de kleur. Kies uit zweet- en speekselbestendig imitatieleder, het bijzonder robuuste en resistente vrachtwagendekzeil of het slijtvaste rugzak-nylon ‘Nevo’.

De RAL-kleuren komen slechts bij benadering overeen met de desbetreffende kleur en dienen als oriëntatie binnen de kleurenfamilie.
Er kunnen kleurafwijkingen zijn in de weergave. Wij sturen u graag uw persoonlijke kleurstaal.


Kleuren imitatieleder

Wit
Crème
Lemon
Saffraan
Oranje
Rood
Lavendel
Sisal
Stone
Light brown
Kastanje
Marine
Delft
Aubergine
Lime
Kiwi
Groen
Azuur
Saffier
Antraciet
Zwart

Kleuren vrachtwagendekzeil

Wit
Crème
Geel
Rood
Roze
Blauw
Donkerblauw
Groen
Donkergroen
Lichtgrijs
Donkergrijs