Naar het overzicht
Beschrijving Frame invoegen Accessoires Technische gegevens

LOTTE

Voor wie is LOTTE geschikt?

LOTTE is een bed voor kinderen van gehandicapte ouders, die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. LOTTE stelt hen in staat om gemakkelijk zuigelingen of kleine kinderen te verzorgen. Er kan tot 75 cm hoogte eronder worden gereden. De 65 cm hoge deuren voorkomen dat het kind ‘s nachts uit het bed kan vallen.

Structuur en speciale kenmerken

Met behulp van een elektromotor wordt de hoogte van het ligvlak door een eenvoudige druk op de knop exact op de gewenste verpleeghoogte (tot 101 cm) ingesteld. Hierdoor kunnen ouders hun kind zonder hun rug te belasten verplegen - zowel zittend als staand. Omdat het ligvlak tot 41 cm (bovenrand van het matras) verlaagd kan worden, is het toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelen. Hierdoor kunnen kinderen zelfstandig in- en uitstappen.

De beveiligde deuren kunnen gemakkelijk met één hand worden geopend en gesloten. De bijpassende accessoires, bijvoorbeeld een stoffen luifel of een stang voor het ophangen van speelgoed, creëren een eigen ruimte voor het kind om het KayserBett ook te gebruiken als een plek om te spelen.

  • Deuren kunnen gemakkelijk met één hand worden geopend
  • Rugvriendelijke zorg - zittend en staand
  • Lage lighoogte om zelfstandig in en uit het bed te stappen

Inlegframe

Matrassen

Zwenkwiel met dubbele rem

Andere accessoires

Technische gegevens

Model LOTTE
met hoogteverstelling van 60 cm
Spijlhoogte 65 cm
Binnenafmetingen 120 x 60 cm
140 x 70 cm
Buitenafmetingen 142 x 101 cm 162 x 101 cm
Totale hoogte 109 cm - 169 cm
Instaphoogte OK matras (10 cm hoog)
incl. 13,5 cm vergrendelbare wielen
min. 45 cm - max. 107 cm