Kayserbetten Aufbau

Huntington bedden op maat

Profiteer van onze ervaring van meer dan 35 jaar in het vervaardigen van kinderverpleegbedden voor bijzondere behoeften.

Met onze Huntington-bedden bieden wij u een beproefd hulpmiddel voor jonge en volwassen Huntington-patiënten die voldoet aan alle eisen van de dagelijkse verpleging. De ‘Huntington’-uitvoering van onze verpleegbedden series EMMA, IDA en HANNAH zijn voornamelijk gericht op de speciale behoeften van mensen die aan de ziekte van Huntington lijden. De zeer stabiele constructie en de stevig vastgeschroefde bekleding, eventueel met overlappende randen, biedt een hoge mate van veiligheid, vooral tijdens fasen van hoge motorische activiteit. Onze Huntington-bedden zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende uitvoeringen. De panelen van elk Huntington bed kunnen individueel worden uitgevoerd met acryl, houten spijlen of houten panelen. U kunt ook het materiaal, de kleuren en de hoogte van de bekleding individueel kiezen.

Bovendien kunnen wij het bed ook op uw persoonlijke wensen afstemmen. Wij geven u graag uitvoerig advies.

Kinderpflegebett Huntington Ida

Huntington EMMA / IDA

Onze IDA & EMMA modellen als Huntington-bedden worden gekenmerkt door afgeronde stijlen en een stevig aan het bed bevestigde bekleding. De deuren zijn aan de bovenrand bekleed om verwondingen in geval van onbedoelde bewegingen te voorkomen.

Bovendien hebben de bedden een dikker acrylraam of een houten vulling.

Wij kunnen de hoogte van de deuren aan uw behoeften aanpassen en tevens is een dikkere en hardere vulling mogelijk. Echter, met een dikkere vulling wordt de ruimte in het bed kleiner. Geen probleem, wij kunnen uw Huntington bed tot 140 cm breed maken.